Jdi na obsah Jdi na menu
 


Talent města Blanska - Ema Králová

21. 3. 2024

Emča Králová už atletiku dělá pěknou řádku let. Začínala u nás v době, kdy ještě chodila do mateřské školky, a za ty roky si prošla  kompletním atletickým tréninkem v jeho nejširším pojetí. Naběhala neskutečné množství kilometrů, naskákala obrovské množství metrů jak v tom horizontálním, tak i ve vertikálním směru a naházeno i navrháno má tolik, že by to vydalo na pěkný kus světa. Získala ohromné množství mistrovských titulů v nejvyšších soutěžích a dokonce i v různých disciplínách. Překonala mnoho klubových rekordů, loni byla v rámci ČR v top desítce v několika disciplínách (1. v dálce, 4. na 150m, 9. víceboj,...).  Pod tíhou medailí a pohárů se jí doma prohýbá nejedna polička. 

  Prostě Emička Králová je poctivá, pracovitá, úspěšná a univerzální atletka, který dělá ohromnou radost svému okolí (trenérům, rodičům, našim svěřencům, ...). Jde o skromnou, veselou a citlivou atletku. 

Zaslouženě byla oceněna jako TALENT MĚSTA BLANSKA

Blahopřejeme a srdečně to Emičce přejeme - nejen proto, co dokázala, ale i proto, jaká je.        "Ema Králová je totiž atletka s duší" .

img-20240320-wa0005.jpg