Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úspěšný týden - plný osobáků

24. 6. 2024

Středeční brněnská výheň přinesla na 3. kole družstev neskutečné množství osobáků. Bea se velmi dobře zabydluje ve vrhačských disciplínách a hned z toho byly dva osobáky -  v kouli a v oštěpu. V oštěpu se tentokrát vůbec nedařilo Áďi, tak si spravila chuť vteřinovým osobákem na 150m. Emča na stejné trati dokázala rovněž výrazně posunout hranici OR a díky kvalitní konkurenci stlačila čas pod 21s. Marťa OR ve vrhu a na 800m, Amča na "půlce" rovněž s osobákem. Sabča opět osobák na 60m př., stejně tak i Eliška a Vendy, která ještě přidala další OR ve výšce na 149cm  (další pokusy na 152cm vypadaly velmi slibně). Eliška ještě zaběhla krásnou půlku a tedy každý měl důvod s úsměvem opustit stadion Moravské Slávie.

Druhý den ve Slavkově "čarovali" kluci. Richard si zde zaběhl pro druhé místo na 1500m, Patrik Buš držel basu a bral 2. místo na 300m v novém OR. K tomu jim zdatně sekundovali sourozenci Simča  a Filda a další závodní zkušenosti si odváží i Barča Králová.

Další den se konala Brněnská laťka, kde Richard ukázal, že umí nejen běh, ale i skok a jen těsně na pokusy mu uteklo medailový post. Každopádně nový OR 142cm se počítá. Amálka ve stejné kategorii si vyskákala druhé místo a pak už v soutěži zůstala osamocená Vendula Kašparová, které konkurovaly jen starší žákyně. Závěrečný skok školního roku" a je to tam - brutální OR 154cm je na světě!!!

 

Perfektní výkony, forma gradovala přesně v ten pravý moment - gratulujeme.